AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında evlilikten bahsetmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan bahsetmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında fareden bahsetmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında kurandan bahsetmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden bahsetmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altından bahsetmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet eder.

Kahve falında yılandan bahsetmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir