AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümden bahsetmek

Kahve falında ölümden bahsetmek

Kahve falında ölümden bahsetmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, dertlerinden arınacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında ölümden bahsetmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında ölümden bahsetmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, deniz aşırı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında yüzükten bahsetmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Kahve falında fareden bahsetmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bahsetmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerden bahsetmek işlerin günden güne daha da açılacağına, kazancının bereketleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir