AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harflilerden bahsetmek

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kurulu düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında cennetten bahsetmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işarettir.

Kahve falında paradan bahsetmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Kahve falında evliyadan bahsetmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altından bahsetmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzükten bahsetmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yılandan bahsetmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan bahsetmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir