AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı görmek

Kahve falında eski ayakkabı görmek

Kahve falında eski ayakkabı görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, batıl amele, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kötü günlerin biteceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yepyeni biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabı kaybetmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında eski ayakkabı satın almak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski siyah ayakkabı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı satmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir