Kahve falında eski evde yatmak

Kahve falında eski evde yatmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında eski evde yatmak gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında eski evde yatmak belalı kimselerle karşılaşacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Kahve falında eski kocayla yatmak uygulayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında eski eşle yatmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili yatmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir