AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle tanışmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bi erkekle tanışmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni insanlarla tanışmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kişilerle tanışmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir erkekle tanışmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir