AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek

Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek

Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni sevgili gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek şartlarının da zenginleşeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, fenalıkta bulunmaya delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, bir anda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir