AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocayla kavga etmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek işlerin yoluna sokulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayla kavga etmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında kocasını kavga ederken görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir