AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili aradığını görmek

Kahve falında eski sevgili aradığını görmek

Kahve falında eski sevgili aradığını görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, işinde terfi alacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili aradığını gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında eski sevgili aramak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini aramak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili aradığını görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak kötü günlerin biteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir