AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, başarılarının takdir edileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek kasasının ağırlaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin seni aradığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayattan her istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir