AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini aramak

Kahve falında eski sevgilini aramak

Kahve falında eski sevgilini aramak makam edineceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi gücünün katlanacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini aramak gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili aramak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aramak her geçen gün başarılarının artacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aradığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir