AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgil görmek

Kahve falında eski sevgil görmek

Kahve falında eski sevgil görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgil gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında eski sevgil görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgi duymak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında sevgi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birine sevgiyle bakmak kişinin her daim iyi anılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgi göstermek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir