AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgi duymak

Kahve falında sevgi duymak

Kahve falında sevgi duymak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, rahat bir döneme girileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgi duymak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında sevgi duymak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgi göstermek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında birine sevgiyle bakmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgil görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgi görmek aydınlığa çıkılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında kendi sesini duymak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazandığını duymak yaşama isteğinin artacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir