AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevdiğine sarılmak

Kahve falında eski sevdiğine sarılmak

Kahve falında eski sevdiğine sarılmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, problemlerinin çözüleceğine, bunun şans olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında eski sevdiğine sarılmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski dosta sarılmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına yorulur.

Kahve falında eski eşe sarılmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak yeni kişilerle tanışacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılarak görmek o kimselerden menfaat göreceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir