AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak işten yana kısmetinin kapanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinizin ağladığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir