AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisine sarılmak

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılırken görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiline sarıldığını görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sarıldığını görmek her isteklerinin yerine geleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir