AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla sarılmak

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, haneye bereket geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yaşam refahının düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla sarılmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarıldığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak sevdiklerini de koruyacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak sorunların hallolacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir