Kahve falında eski sevdiğin kişiyi görmek

Kahve falında eski sevdiğin kişiyi görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında eski sevdiği kişiyi görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında eski sevdiğin kişiyi görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gittiğini görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top