AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, içsel güvensizliklerinize, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine yorulur.

Kahve falında birinin dizine yattığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Kahve falında birinin dizinde yattığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde uyumak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet eder.

Kahve falında dizini dövmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir