AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevdiğin kişiyi görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevdiği kişiyi görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sevgilisini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sevgilisini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, örnek insan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir