AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gördüğün kişiye aşık olmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi ağlarken görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir