Kahve falında sünnet şapkası görmek

Kahve falında sünnet şapkası görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, özgüveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sünnet şapkası gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında sünnet şapkası görmek şansın çalışmaya başlayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında örgü şapka görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü şapka görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında fötr şapka takmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz şapka örmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli şapka görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka görmek endişelerinin son bulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, pek çok olumlu gelişmelere tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top