AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, günah ve suç işleyeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına tabir olunur.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında patronuyla konuşmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendini her konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında patronlarla konuşmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında patronla konuşmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronunu konuşmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında eski patronla konuşmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir