AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş teklifi görmek

Kahve falında iş teklifi görmek

Kahve falında iş teklifi görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında başarılı olmaya, keyifli günler geçireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında iş teklifi gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında iş teklifi görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında başka bir iş teklifi almak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında yeni iş teklifi almak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında eski işyerinden teklif almak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, afiyette ve keyifte olacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş teklifi almak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir