AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, bereketli işler yapacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinden evlenme teklifi almak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden evlilik teklifi almak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında iş teklifi görmek büyük borçların altında ezileceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında iş teklifi almak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden iş teklifi almak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda iş teklifi almak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir