AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ortak görmek

Kahve falında eski ortak görmek

Kahve falında eski ortak görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ortak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında eski ortağını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski iş ortağını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Kahve falında eski ortaklarını görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek sorunların çözüm bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında eski ortak görmek çok sevinçli haberler alacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortağınla kavga etmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir işe ortak olmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Kahve falında ortak araba almak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, maddi güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir