AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğü takmak

Kahve falında nişan yüzüğü takmak

Kahve falında nişan yüzüğü takmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük takmak nişanlanmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nişanlan yüzüğü takmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü takmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak hayata karşı bakışının değişeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak mali sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir