AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski müdürünü görmek

Kahve falında eski müdürünü görmek

Kahve falında eski müdürünü görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, makbul olan şeylere, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski müdürünü gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında eski genel müdür görmek darda kalacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski okul müdürü görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulur.

Kahve falında eski müdürü görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında eski müdürünü görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir