AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski iş müdürünü görmek

Kahve falında eski iş müdürünü görmek

Kahve falında eski iş müdürünü görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, dertlerin sonlanacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yeni bir yol çizileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş müdürünü gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinin müdürünü görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine inanılır.

Kahve falında işyeri müdürü görmek rızkının çeşitleneceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde müdür görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında işyeri müdürünü görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir