AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, işlerinin günden güne açılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında işyeri müdürünü görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde müdür görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinin müdürünü görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında işyeri müdürü görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir