AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okul müdürü görmek

Kahve falında eski okul müdürü görmek

Kahve falında eski okul müdürü görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sırların ortaya çıkmasına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski okul müdürü gördüyseniz:

  • Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir.

Kahve falında eski okul müdürü görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdürünü görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul müdürünü dövmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul müdürü olmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdür yardımcısı görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir