AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski müdürleri görmek

Kahve falında eski müdürleri görmek

Kahve falında eski müdürleri görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bir işe soyunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski müdürleri gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında eski müdürleri görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet eder.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski müdürle konuşmak karasızlık yaşayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski genel müdür görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ev sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir