AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski lunapark görmek

Kahve falında eski lunapark görmek

Kahve falında eski lunapark görmek istediği gibi hareket edeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski lunapark gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski lunapark görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Kahve falında lunaparka gitmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lunapark gitmek sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lunapark görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında lunapark trenine binmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir