Kahve falında lunapark görmek

Kahve falında lunapark görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunapark gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında eski lunapark görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lunapark treni görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında lunapark trenine binmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında lunapark gondol görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lunaparka gitmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir