AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında lunapark gitmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lunaparka gitmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparkta trene binmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini lunaparkta görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında lunaparkta düşmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir