AnaSayfa / Genel / Kahve falında lunapark gitmek

Kahve falında lunapark gitmek

Kahve falında lunapark gitmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında lunapark gitmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparka gitmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında lunapark gitmek hayır ve bereketin artmasına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini lunaparkta görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında lunapark gondol görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında lunapark trenine binmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında lunaparkta kamikazeye binmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir