AnaSayfa / Genel / Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında lunaparkta trene binmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparkta kamikazeye binmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Kahve falında lunapark trenine binmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparkta eğlenmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski lunapark görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparka gittiğini görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lunapark gitmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir