Kahve falında lunaparka gitmek

Kahve falında lunaparka gitmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında lunaparka gitmek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Kahve falında sevgiliyle lunaparka gitmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparka gitmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında lunapark gitmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lunaparka gittiğini görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında lunapark görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lunaparkta kamikazeye binmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında lunapark trenine binmek tartışmalar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında lunaparkta trene binmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top