AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni lavabo görmek

Kahve falında yeni lavabo görmek

Kahve falında yeni lavabo görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, problemlerini çözeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni lavabo gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Kahve falında yeni lavabo görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli lavabo görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu lavabo görmek tövbe etmeden vefata, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında lavaboya sümkürmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaboda saç görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir