AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük komutan görmek

Kahve falında büyük komutan görmek

Kahve falında büyük komutan görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, başarı kaydedeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kazanç elde edeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında büyük komutan gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında büyük komutan görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında deniz komutanı görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komutandan emir almak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında komutan görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında komutanın elini öpmek kendine geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın komutan görmek geçiminin kolaylaşacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komutandan tokat yemek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında komutanla konuşmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir