AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski koltuk takımı görmek

Kahve falında eski koltuk takımı görmek

Kahve falında eski koltuk takımı görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski koltuk takımı gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek umutlarının kırılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalettir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk takımı almak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir