AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ona mutluluk getireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocanın ağladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasına ağlamak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının öldüğüne ağlamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kocanın ağladığını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocası için ağlamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocasıyla barışmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek tecrübelerini aktaracağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocanı görmek kendisini mutsuz edeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir