AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek

Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek

Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, bolluk içinde yaşamaya, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bol bol moral depolanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında eşinin mahrem yerini görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek kafasının karışacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kadının mahrem yerini görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında mahrem yeri temizlemek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının mahrem yerini görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında na mahrem yerini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir