AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, elindeki malların gideceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek yaşamını kolaylaştıracağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rızkının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir