AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında karısını aldatan koca görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek yönetici olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası karısını aldatmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir