AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası karısını aldatmak

Kahve falında kocası karısını aldatmak

Kahve falında kocası karısını aldatmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, adını kirleteceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocası karısını aldatmak gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında kocası karısını aldatmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında karısını aldatmak umutların yıkılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında karısı aldatmak kötü duygularından arınacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kocayı aldatmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kocası aldatmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını aldatmak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koca aldatmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir