AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyerine gitmek

Kahve falında eski işyerine gitmek

Kahve falında eski işyerine gitmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında eski işyerine gitmek gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında eski işyerine gitmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet eder.

Kahve falında işe gidememek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında işe geç gitmek canlanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek işlerinin yolundan çıkacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak işe gitmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerine gitmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir