AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehre iş için gitmek

Kahve falında başka şehre iş için gitmek

Kahve falında başka şehre iş için gitmek emeklerinin heba olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, neşesinin yerine geleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, alım gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Kahve falında başka şehre gitmek işlerin rast gideceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek rütbesinin artacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, maddi olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehre taşınmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir