AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe geç gitmek

Kahve falında işe geç gitmek

Kahve falında işe geç gitmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, işlere nazar değeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında işe geç gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında işe geç gitmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Kahve falında işine geç kalmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında bir işe geç kalmak dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iş kazası geçirmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında işe geç kalmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında işyerine geç kalmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir