AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe gidememek

Kahve falında işe gidememek

Kahve falında işe gidememek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında işe gidememek gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında işe terlikle gitmek ettiği zararları telafi edeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iş yemeğine gitmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işyerine gitmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla işe gitmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında işe gidememek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında işe gitmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir